Hos får du hjälp med hela ditt bilköp, från dröm till verklighet.​

När du äntligen hittat din drömbil är det klokt att tänka igenom hur du vill betala för den, och se till att den får en bra försäkring. Här hjälper vi gärna till! har tillsammans med ledande finans- och försäkringbolag utvecklat specialprodukter för att göra ditt liv med bilen så enkelt som möjligt.

flag-2 VILKEN FINANSIERING PASSAR DIG?

Finansiera din nästa bil på bästa möjliga sätt När du hittat din nya drömbil kan det vara värt att ägna några tankar åt hur den ska betalas. Det finns flera sätt att finansiera sin nya bil - alla med sina olika fördelar. I slutändan är det en fråga som är viktigast - vilken finansieringsmetod passar just dig och din ekonomi? Vi på erbjuder dig flera olika alternativ, och här har vi sammanställt de vanligaste tillsammans med lite goda råd som hjälper dig välja rätt. Du är alltid välkommen in till någon av våra anläggningar för att diskutera med våra säljare - vi finns här för att ge dig goda råd och guida dig genom de ekonomiska delarna av ditt bilköp. Tillsammans möjliggöra vi dina planer!
Upptäck möjligheterna med privatleasingspan
Att ha tillgång till en bil utan att behöva köpa den blir allt vanligare. Lösningen heter privatleasing. Privatleasing har blivit mycket populärt de senaste åren, och det är inte så konstigt då det ger tillgång till bil på ett både bekvämt och flexibelt sätt. När du leasar en bil så prenumererar du på den och betalar med andra ord för nyttjandet av bilen utan att lägga in någon kontantinsats. Kostnaden för privatleasingavtalet varierar beroende på vilken typ av bil, hur långt du förväntas köra, utrustningsnivå och längden på avtalet. I månadskostnaden ingår ofta försäkring, service och ibland också vägassistans. Efter att den avtalade leasingperioden är slut återlämnas bilen.

Hur fungerar privatleasing?
Det vanligaste är att leasingperioden löper över 36 månader, men det finns också kortare tidsperioder för dig som önskar lite mer flexibilitet. Sammantaget är leasing ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. Prata med någon av våra säljare så kan ni tillsammans komma fram till vilken ekonomisk lösning som passar dig och din nya bil bäst. Vi finns här för dig.

Betalskyddet ger dig extra trygghet
I flera av våra Privatleasingerbjudanden är betalskydd en inkluderad produkt. Man kan bli arbetslös, sjuk eller skadad. Det sista man vill, när något har hänt, är att behöva oroa sig för ekonomin. En betalskyddsförsäkring bygger på att du ska kunna behålla ditt leasingavtal hos oss vid arbetslöshet, sjukdom eller olycksfall. Vid dödsfall eller diagnos av allvarlig sjukdom i form av cancer, stroke eller hjärtinfarkt, går betalskyddet in och betalar ett engångsbelopp.

Betalskyddet ersätter leasingavgiften för ditt leasingavtal vid arbetslöshet, sjukdom eller olycksfall upp till 12 månader. Högsta ersättningsbelopp är 9 000 kronor/månad. Vid dödsfall eller diagnos av allvarlig sjukdom i form av cancer, stroke eller hjärtinfarkt, går betalskyddet in och betalar ett engångsbelopp. Ersättningen betalas ut oavsett andra försäkringar.

För mer information om privatleasing, betalskyd och andra tillhörande tjänster kontakta en av våra säljare som kan hjälpa dig vidare.
Upptäck möjligheterna med privatleasingspan
Glädjen med en ny bil blir bara större om du känner dig trygg med att du har en bra försäkring. Tillsammans Folksam AB, ett av Sveriges ledande försäkringsbolag, har vi utvecklat skräddarsydda försäkringar för dig som ny bilägare. Från första dagen du rullar ut ur bilhallen och genom hela livet med bilen. Så bli inte förvånad om vi frågar dig om du funderat något på försäkring av din nya bil - vi vill bara göra det lite enklare för dig att möjliggöra dina planer på ett tryggt och säkert sätt.

flag-2Ställa En Fråga